2014. október 14., kedd

Párkapcsolati problémák 1

Mikor a családi harmónia bomlik meg, akkor annak minimum 3 fél látja kárát, a két szülő és a gyermek, vagy több gyermek.

Azt gondolom fontos látni, hogy ha a pár közül az egyik nem érzi jól magát, beleszeret másba, vagy egyszerűen csak menni akar a kapcsolatból, akkor már a másik fél sem volt jól abban a kapcsolatban. Valamit éreznie kellett. A hárítás csak a problémák felszínre kerülésének az elnapolása.
A házastárs egyike keresett meg engem, mert párja nemrég ült vele le beszélni arról, hogy ő menni akar, nem érzi jól magát a kapcsolatban. Számos jel mutatott már korábban is erre, de az érzelmileg magára maradt partner most mégis teljesen kétségbeesett, reménytelennek látta a helyzetet, sírt.
A párnak kiskorú gyermekei is voltak.
A hozzám forduló abban kért segítséget, hogy ebben a nehéz helyzetben reményt, megnyugvást, "tisztán látást" kapjon helyzetére vonatkozólag, valamint, hogy érzelmileg jobban tudja magát.

A számára készített keverék:
Ernyősmadártej az érzelmi trauma feldolgozásához.
Szelídgesztenye a teljes kétségbeesés miatt.
Sülzanót a reményvesztettség miatt.
Tárnics a hit erősítésére.
Magyal a harag és a düh, melyek nagyon negatív energiák enyhítésére.

Eredmény
1 hónap után már nem volt annyira reményvesztett, kétségbeesett egyáltalán nem. Hite és reménye volt a folytatásra, bár a kapcsolat továbbra sem úgy alakult. Ereje volt higgadt, megértő lenni, próbálta kezelni a helyzetet egy kicsit a kívülálló szemével vizsgálva.

A terápiát tovább kellett még folytatni, később más negatív érzelmek/érzések kerültek előtérbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése