2015. június 29., hétfő

Kisgyermekkel otthon

Magyarországon az anyák többsége több évig otthon marad szülés után. Lehetnek ezek a legszebb évek kisgyermekünkkel, olykor azonban ebben az időszakban az anya belesüpped a lehangoltságba, kimerültségbe. Ennek eredményeképpen néha ingerült, rosszul alszik, úgy érzi elvesztette kapcsolatát az áramlással.
Lehet segíteni a virágeszenciákkal is ezen a helyzeten.
Nemrég Olajfa, Gyertyán, Cseresznyeszilva és Fehérvirágú vadgesztenye keveréket adtam ebben az esetben.
Olajfa - testi és/vagy lelki kimerültségre.
Gyertyán - a mindennapok egyhangúságára, és az ebben való fáradtságra (amikor nincs egy plusz hajtóerő, pl. rendszeres baráti összejövetel, egy izgalmas projekt, stb.).
Cseresznyeszilva - az elnyomott, de olykor kirobbanni akaró indulatok kezelésére. Az eszencia által nem az történik, hogy elnyomjuk az indulatokat, hanem az, hogy nem keletkeznek, mert máshogy látunk rá a helyzetre, másképp éljük meg.
Fehérvirágú vadgesztenye -a jó, pihentető alvás érdekében. Körben járó gondolatok megfékezésére is, mikor éjszaka felkelünk, és nem tudunk visszaaludni, mert elindul egy gondolat áradat, melyet nem tudunk megállítani.

Ilyenkor jó egy kicsit "megállni", átgondolni mit is szeretnénk, mi a legjobb, mi eredményezheti még azt, hogy jobban érezzük magunkat. Azt kellene választani,  mert az jó lesz az egész családnak is. Kapnak egy elégedett, jókedvű, jó energiákban bővelkedő anyát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése