2015. január 4., vasárnap

Évkezdet

Az év első napjai lehet egy kicsit döcögősen mennek. A (remélhetőleg) sok pihenés után vissza kell állni a megszokott kerékvágásba, óvoda, iskola, munka.. A mindennapokba való visszatérést segíti a Gyertyán. Könnyebb lesz újrakezdeni, az biztos. :)

Van, hogy fogadalmakat teszünk. Nem feltétlenül nagy dolgokat, de mégis számunkra fontos változásokat szeretnénk.
Szerintem jó ez, tervezni is az évet. Leírni, képekkel, rajzokkal, feliratokkal, hogy mit szeretnénk elérni az új esztendőben. Ha valakinek nagyon nem megy ez, tanácstalan, miközben érzi, hogy változtatásra lenne szükség, ajánlom a Rozsnok eszencia szedését kb. 4 héten keresztül. Biztosan megérik valamilyen gondolat, hogy merre tovább. Ha valaki csak választani nem tud két lehetséges irány között, akkor ott a Szikárkát ajánlom. Ezeket az eszenciákat, ha ilyen jellegű problémák megoldására szedjük, akkor tényleg elég csak pár hét, máris lesz eredmény.

Ha már megvan az elképzelés nem árt erősíteni magabiztossá és kitartóvá tenni magunkat a végrehajtást illetőleg is. Erre a Tárnics, Tölgy, szintén a Szikárka (ha ingadoznánk, bizonytalanok lennénk időről időre) eszenciák szedését javaslom.
Nagy ellenségünk lehet a félelem. Tarthatunk attól például, hogy nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy szeretnénk, félhetünk egy közeli barát vagy hozzátartozó reakciójától a változást illetőleg, és félhetünk önmagunktól is.. azaz nincs elég önbizalmunk a megvalósításhoz. Ez utóbbi esetben jó segítséget nyújt a Vörösfenyő kivonat. A félelmeink visszarendezésére pedig a Bohócvirág

Sose felejtsük el a türelmet céljaink eléréséhez. Az igaz, hogy legtöbb esetben nem kell életünk végéig türelmesen várni, de azért kapkodni sem kell. Jó erre a Nebáncsvirág.
Nebáncsvirág

Aki hisz az álmok gyógyító erejében, és abban, hogy az álmok megoldásokat is hozhatnak, nekik javaslom a Fehérvirágú vadgesztenye kivonat szedését. Egyrészt könnyíti a jó alvást, másrészt pedig tapasztalataim szerint színesíti az álmokat. (amik színesek mindig, csak nem emlékszünk rá eléggé).

Sikerekben, tervek megvalósításában gazdag boldog új esztendőt kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése