2015. augusztus 10., hétfő

Várandósság alatt, szülés előtt

A várandósság időszaka egyedülálló a nők életében. Meghatározó, sokak számára a legszebb időszak. Vannak, akik számára azonban megpróbáltatásokkal teli. Nemrég egy olyan kismama keresett fel, aki szülés előtt pár héttel még nem tartja magát felkészültnek sem fizikailag, sem lelkileg. Fél is a szüléstől (pedig nem az első gyermekét várja), kicsit aggodalmas. Ezek oldására kért segítséget.

A Bohócvirág és Rezgőnyár nagyon jó eszenciák a félelmekre. A Tárnics virágeszenciát azért tettem bele a keverékbe, hogy erősödjön meg a hite abban, hogy minden rendben lesz szüléskor, ne kételkedjen. Gyertyán ebben az esetben arra jó, hogy ne halogassa tovább a felkészülést, új energiát kapva a Gyertyántól legyen ereje, kedve felkészülni (például kiságyat összeállítani, előkésíteni a babaruhákat).
2 csepp Elsősegély cseppet is tettem a keverékbe. Elsősorban a Napvirág, Cseresznyeszilva és Nebáncsvirág eszenciák miatt. Szüléskor is nagyon jó szolgálatot tesz az első kettő, addig is a Nebáncsvirág pedig elűzi a türelmetlenséget.

Ne, feledjük, minden belülről, belőlünk jön! Az eszenciák csak hozzásegítenek minket ahhoz, hogy az eredeti és mindenkiben benne lévő egyensúly helyre álljon. Mert ez jól működésünk alapja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése